POČITNIŠKA HIŠA

ITA RINA’s House

Naslov počitniške hiše je KLANC 21, BOVEC.

Naslov recepcije je BRDO 54, BOVEC.

Bovška hiša se nahaja na obrobju samega mestnega jedra v prelepem Bovcu. Le minutka stran do restavracij ter trgovin v centru mesta, vendar na mirnem kraju.

Okolica

Uživajte s prelepim razgledom na okoliške hribe, kjer si je moč spočiti telo in duha na sodobno opremljenem vrtu, bodisi na gugalnici bodisi na spalni mreži med drevesi. Na vrtu hiše pa je naravni izvir vode, katera s hribov priteče v ljubek vrtni ribnik.

Tipična bovška hiša ITA RINA’s House je horizontalno razdeljena na dve apartmajski enoti. Dvonadstropna manjša severna enota je urejena za dve osebi,
medtem ko trinadstropna večja enota na južnem delu sprejme šest oseb. V primeru povpraševanja za najem celotne hiše za večjo zaključeno skupino (do 12 oseb) so na voljo še štiri dodatna ležišča, saj se v obeh apartmajih nahaja tudi raztegljiv kavč.

IZBIRAJTE MED

DVA ZELO PROSTORNA APARTMAJA:

INFORMATIVNI

Cenik

Nočitev v apartmaju (1 oseba) = 60,00€

*Cene se lahko spreminjajo, glede na število oseb, število nočitev oz. sezono v letu.
*Doplačilo: turistična in promocijska taksa

Preberite zgodbo o Ita Rina`s house

V topem lesenem objemu boste spali v razkošni starinski spalnici, ki jo je ročno izdelal stric-vojak iz II. svetovne vojne, ko je preveč popil, je podoživljal spomine, nato se je skrival pod mizo in kričal “PALIii!”, zato so ga klicali Tona Pali. Tu je bil rojen tudi bratranec našega nonota, oče prve Slovenske filmske igralke Ide Kravanja – ITA’RINE, zvezde, ki je prejemala ponudbe iz Hollywooda. Hiša je tematsko obarvana z njeno zgodbo uspeha, ima dva balkončka, teraso-”genjk” ter vrt z naravnim izvirom pitne vode.
Pridite k nam in naužijte se te zdrave vode tudi vi.

APARTMA

ITA RINA’s APARTMENT

V večjem delu Bovške hiše je prostoren apartma s kapaciteto 6 oseb. Ima sodobno kuhinjo z jedilnim in dnevnim prostorom v enem, dve večji spalnici, obe za tri osebe, notranji balkon ter dve kopalnici.

V tej hiši se je rodil oče prve slovenske igralke Ita Rine, zato je apartma posvečen njenemu spominu. Ita Rina si je svojo igralsko pot trla po Evropi, ter kasneje prejela veliko ponudb iz Hollywooda. Ko pa se je mudila v Bovcu je prespala v tej hiši, kjer je še ohranjeno pohištvo, ročno delo njenega bratranca, našega strica Tona Palija, Antona Kravanje.

Pokaži ponudbo

APARTMA

“GENYK” APARTMENT

V manjšem delu je moderno opremljen duplex apartma, kateri je privlačen predvsem za pare, saj imajo tu zasebnost ter lahko užijejo gorski mir na opremljenem zunanjem balkonu, v narečju imenovanjem “genjk”.

Pokaži ponudbo

Really great location one minute walk from the centre of Bovec. The garden was a lovely place for us to clean out all of our rafting and camping gear and relax in a hammock in the sunshine.”

OLIVIA, AUSTRALIA

“Very nice, cosy room. Close to the city center where the canyoning / rafting centers are, and the restaurants, Host was friendly.”

ALEXANDRE, NIZOZEMSKA

POGLEJTE ŠE

OSTALE

PRENESI BREZPLAČNO E-KNJIGO:

7 ZAKLADOV DOLINE SOČE

KI JIH MORATE SPOZNATI PREDEN NAMERAVATE BOVEC OBISKATI

Vnesite svoje kontakte podatke v spodnji obrazec in poslali vam bomo brezplačno e-knjigo.
GDPR*