POČITNIŠKA HIŠA

BOVEC Holiday House

Naslov počitniške hiše je BRDO 54, 5230 BOVEC.

Prostorna počitniška hiša je na prečudoviti elitni lokaciji, v zelo mirnem okolišu, odmaknjena od glavnih cest in “mestnega” vrveža, hkrati pa je vse kar potrebuješ dostopno le dobrih 5 min peš hoje.

Okolica

Z vseh strani se razprostira čudovit razgled na razkošne gore ter na privlačno zeleno okolico. Lahko se razvajate na ležalnikih na veliki sončni terasi ali pa ob najljubši knjigi sproščate na visečih mrežah med drevesi. Na podstrešju je manjša knjižnica s planinskimi knjigami ter z otroška igralnica z raznolikimi igračami. Občudujte čudovite razglede na okoliške hribe.

BOVEC Holiday House je prostorna počitniška hiša, saj ponuja možnost prenočitve od 15 do 20 gostov. Gostoljubno vas namestimo v željeni apartma ali dvoposteljno sobo. Vsaka nastanitvena enota pripoveduje svojo edinstveno unikatno zgodbo.

IZBIRAJTE MED

DVA ZELO PROSTORNA APARTMAJA:

TRI DVOPOSTELJNE SOBE S SOUPORABO KOPALNICE:

INFORMATIVNI

Cenik

Nočitev v apartmaju (1 oseba) = 70,00€
Nočitev v dvoposteljni sobi (1 oseba) = 50,00€

*Cene se lahko spreminjajo, glede na število oseb,
število nočitev oz. sezono v letu.
*Doplačilo: turistična in promocijska taksa

Preberite si zgodbo o Bovec Holiday House

Hišo sta od A do Ž postavila naša starša, s pomočjo prijateljev in sorodnikov, zgrajena je bila leta 1979. Že veliko let se ukvarjamo s poljedelstvom in kozjerejo.
Imamo sedem kozličkov, kokoši, piščance in čebele pa boste spoznali na sosednjih dvoriščih. Nudimo možnost brezplačnega vodenega ogleda naše mini kmetije in živali, ki jih otroci lahko hranijo. Kdor želi lahko brezplačno pomaga tudi pri kmetijskih opravilih in za nagrado dobi posebno doživetje: spanje na seniku (od 2022 dalje)!

Bio hrana vam je na razpolago direktno iz njive, vrta ali sadovnjaka. Na vašo željo jo pripravimo in postrežemo mi. Na njivah in na vrtu si postrezite s sezonsko zelenjavo: krompir, zelje, repa, rdeča pesa, korenje, blitva, solata, endivija, radič, fižol, grah, česen, čebula… V sadovnjaku si naberite sezonsko sadje: jagode, maline, ribez, jabolka, hruške, slive, breskve, ringloje, češnje, kostanje, orehe, lešnike…

Tipična lokalna jed so »buške čompe« – krompir, dobite jih v vašem počitniškem vrtu.
Pridite in okusite dobrote narave.

APARTMA

GOLDEN FLAT WITH SUNNY TERRACE

Vstopite skozi glavni vhod hiše, povzpnete se po marmornatih stopnicah v nadstropje hiše, kjer je apartma lociran. Dekorira ga zlata barva. Je izjemno prostoren, z razgibano postavitvijo, obsega 80 m2. Sprejme 4 osebe plus še 2 na raztegljivem kavču. Razpolaga s prostorno sončno teraso, na voljo vam je več kot 100 m2 prostora.

Sončna terasa vam je namenjena za sproščujoče trenutke in popolno sprostitev z odprtim pogledom na vrhove gora. V poletnem času je sončenje na na ležalnikih pravi užitek. Terasa vabi na družinska doživetja in skupinska druženja, neobičajne klepete, ki povezujejo, tudi v družbi dobre kapljice.

Pokaži ponudbo

APARTMA

FLOWER FLAT WITH BIO GARDEN

Apartma je zelo prostoren, velikosti 70 m2, sprejme 5 oseb, razporedite se v dveh spalnicah. Ima lasten vhod in je dostopen iz zadnje strani hiše, iz vrta. Sprednja stran pred apartmajem razpolaga z velikim bio vrtom, okolica je polepšana z rožicami. Na vrtu uživajte ob mizi s klopmi, prirejajte nepozabne zunanje piknike, in odnesite domov prelepe doživljajske spomine. Na razpolago vam je žar z opremo in kamniti vodnjak.

V neposredni okolici je veliko sadnega drevja. Naberite si sveže sadje kar z dreves. Nanje smo namestili viseče mreže, ki nudijo pravo sprostitev ob zibanju in branju najljubše knjige. Imate še mini toboganček in gugalnico, v poletnem času pa vašim otrokom postavimo še mali bazenček za igre z vodo. Dobijo tudi igrače. Vsega skupaj vam je na razpolago več kot 100 m2 prostora.

Pokaži ponudbo

DVOPOSTELJNA SOBA

DOUBLE ROOM WITH BALCONY

Soba se nahaja v mansardi. Iz te dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo je prekrasen razgled na edino slovensko visokogorsko smučišče Kanin, v zimskem času pobeljen s snegom. V sobi se nahaja televizija in majhen jedilni kot kjer lahko zajtrkujeta oz. večerjata. V sobi je hladilnik in grelec za vodo za pripravo jutranje kave. Za prigrizke imata na voljo simpatičen balkonček, kjer se ob svečkah in ob kozarčku vinčka sprostita ob širnem pogledu na okoliške gore. Kopalnica je v souporabi.

Pokaži ponudbo

DVOPOSTELJNA SOBA

PINK DOUBLE ROOM

Soba se nahaja v mansardi. Iz te dvoposteljne roza sobe z zakonsko posteljo je prekrasen razgled na simbol Bovškega, mogočen Svinjak. V sobi je komoda z ogledalom in z dvema naslonjačema za počitek. V sobi je tudi hladilnik in grelec za vodo za pripravo jutranje kave. Kopalnica je v souporabi.

Pokaži ponudbo

DVOPOSTELJNA SOBA

BLUE TWIN ROOM

Iz te dvoposteljne sobe z ločenima ležiščema je prekrasen razgled na Rombon, prizorišče prve Svetovne vojne, v sobi sta pisalna miza in televizija. Ko jo oddamo za dolgoročni najem ji pripada lastna kuhinja, z lesenim jedilnim kotom in dodatnim ležiščem na zofi. Stalno je zagotovljena uporaba pralnega stroja, ki se nahaja zraven, v garaži. Spredaj, pred garažnimi vrati pa je voljo zunanja garnitura za posedanje v senci. Tej sobi pripada lastna kopalnica, v kateri je tudi kurilnica, pozimi zagotavlja prijetno toplino. Opisani pritlični apartma je primeren za daljši najem.

Pokaži ponudbo

“Odlična lokacija, zelo prijazno osebje, pripravljeno pomagati, za takšno ceno nad pričakovanji!”

MITJA, SLOVENIJA

“Mama Sonia is so a lovely personn. She do the maximum for gusts. The appartment is very quiet and he have a good place in Bovec”

JULIEN, FRANCIJA

POGLEJTE ŠE

OSTALE

PRENESI BREZPLAČNO E-KNJIGO:

7 ZAKLADOV DOLINE SOČE

KI JIH MORATE SPOZNATI PREDEN NAMERAVATE BOVEC OBISKATI

Vnesite svoje kontakte podatke v spodnji obrazec in poslali vam bomo brezplačno e-knjigo.
GDPR*