Moč spletne vsebine:
Kako prava beseda spremeni vse

Vabimo vas na posebno srečanje v svetu digitalnih vsebin, kjer bomo skupaj raziskovali, kako pravilno izbrana beseda lahko popolnoma preoblikuje vaš spletni nastop.

Pridružite se nam na 40-minutnem BREZPLAČNEM video predavanju, ki ga bo vodila Nina Hari, ustvarjalka na področju vsebinskega marketinga. Nina bo z nami delila svoje bogato znanje in nas popeljala skozi labirinte spletnega komuniciranja.

Kdaj? Z nami bo v petek, 10. maja 2024, ob 10:00.

Kaj lahko pričakujete?

  • Pomen vsebine: Razkrili bomo, zakaj je visokokakovostna vsebina ključnega pomena za uspeh vašega podjetja na spletu.
  • Blog vs. članek: Pogledali bomo, v čem se blogi in članki razlikujejo ter kako izbrati najboljšo obliko za vaše sporočilo.
  • Praktični nasveti: Ponudili vam bomo jasne in konkretne smernice za ustvarjanje vsebin, ki bodo resnično pritegnile vašo ciljno publiko.

Nina predstavlja srce in dušo svojega podjetja, specializiranega za vsebinski marketing. Z osebnim pristopom, bogatimi izkušnjami in izjemno energijo pomaga malim podjetjem izboljšati prepoznavnost in uspešnost na spletu. Njena strast, motivacija in globoka želja po doseganju uspeha – tako za sebe kot za svoje kliente – je tisto, kar Nino loči od ostalih.

Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko tudi vi izkoristite moč besede za vaš poslovni uspeh.

Rezervirajte svoje mesto zdaj!

GDPR